0
0
0
s2smodern

Surprizele apar inainte de NAMM 2018 chiar si de la Korg. Stim cu totii seria Volca de mini module analog, preferata de toti producatorii. Korg anunta Volca Mix, un mixer analog cu 4 canale, efecte si difuzoare integrate cu care poti creea un setup de live performance format din alte module Volca. Producatorul cauta sa simplifice modul de a folosi modulele Volca intr-un singur setup.


Volca Mix dispune de doua intrari mono si una stereo prin care poti combina pana la 3 module Volca. Toate sunt pe baza de jack mic de 3.5mm, deci poti sa iesi direct prin iesirile pentru casti. Fiecare canal are fader de volum, filtre si buton de mut, in timp ce conectorii de priza iti dau voie sa alimentezi si celelalte module direct din mixer. Ai si iesiri de linie stereo pe RCA, control pentru volumul master cu vu-metre, iar iesirea pentru casti poate fi folosita impreuna cu iesirile de linie pentru monitorizare. Daca ai nevoie, poti folosi difuzoarele integrate.

Mixerul are efecte master analog ca: expander, compressor si sidechain. Ai iesire Send si intrare Aux pentru a conecta un efector extern, fiecare canal avand control separat pentru Send, iar prin Aux poti conecta un alt 4 lea dispozitiv Volca. Cu ajutorul iesirii Sync Out, al butonului Play, al knobului de control pentru tempo, poti controla mai multe dispozitive Korg.

Volca Mix vine cu un adaptor de priza, cabluri DC si cabluri audio, deci teoretic ai tot ce ai nevoie pentru a creea un mini setup live.

Disponibilitatea si pretul sunt deja anuntate si este asteptat in magazine la inceputul lunii Martie pentru un pret de aproximativ 800 lei.

ULTIMELE NOUTATI ▾

PUBLICITATE

PARTY AGENDA ▾

Urmareste-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau Google+ pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre!

Sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi direct pe e-mail cele mai importante stiri. 

Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul Aboneaza-ma. Nu te bombardam cu mesaje si te poti dezabona oricand.